AYDIN / SÖKE - Öğretmen Nebahat Alpan İlkokulu

May

Okulumuz öğretmenlerinden Ramazan ÇAL, THE STORY OF MY CITY" isimli etwinning projesini öğrencileriyle birlikte sürdürmektedir. Bu proje kapsamında şehrimizin tarihi, kültürü, sosyal yaşamı hakkında öğrenciler önemli bulgulara ulaşmıştır. Ders ve eğitim kapsamında uygulamaya yönelik projede öğrenciler önemli bilgilere sahip olmuştur.   Tamamen uygulamaya yönelik proje başarılı bir şekilde sürdürülmüştür.

Nis

Okulumuz öğretmenlerinden Ramazan ÇAL etwinning projeleri kapsamında "3G:GİTTİM,GEZDİM,GÖRDÜM" projesini yürütmektedir.  Proje planlandığı şekilde eksiksiz devam etmektedir.

Aydın , Balıkesir ve Erzurum illerinden katılan ortaklarla yürütülen projede öğrenciler farklı kültürel değerleri de öğrenmektedirler.

Nis

Okulumuz öğretmenlerinden Ramazan ÇAL öğrencilerin yaşadığı şehir ve şehir kültürlerini öğretmek amacıyla "THE STORY OF MY CITY" E twinning projesini gerçekleştirmektedir.

Projede amaç öğrencileri web 2.0 araçlarını etkin bir şekilde kullanmayı öğrenmek ve yaşadığı şehri çok iyi tanımlarını sağlamaktır.

Nis

Okulumuz öğrencilerimizin sağlığı ve bağımlılıkla mücadele kapsamında tütünle mücadeleyi yeniden başlatmak amacıyla okulumuzun girişine dumansız hava sahası bölgesi oluşturmuştur. Çocuklarımız, yeni gelen nesillerimiz, ve yarınlarımız için bağımlılıkla mücadele etkinliklerimiz devam edecektir.

Sağlıkla kalınız.